ȘEDINȚA ORDINARĂ A CONSILIULUI LOCAL – 30 MAI

ȘEDINȚA ORDINARĂ A CONSILIULUI LOCAL – 30 MAI

Ședința ordinară a Consiliului Local aferentă lunii mai va avea loc mâine, 30 mai, începând cu ora 12.00, iar ordinea de zi va cuprinde 39 de proiecte de hotărâri și trei informări.

La capitolul proiecte cu caracter normativ, va fi supus spre aprobare Regulamentul de eliberare a acordului de executare a unor căi de acces a autoturismelor pe domeniul public al municipiului, aplicabil persoanelor fizice și juridice care solicită acord de acces la domeniul public al municipiului, prin realizarea unor căi de acces la drumul de interes local cu sprijinul SC ADPP Giurgiu SA.

Un alt punct important aflat pe ordinea de zi este cel privind aprobarea bugetului proiectului “Dezvoltarea fluviului Dunărea pentru o mai bună conectivitate a Euroregiunii Ruse-Giurgiu și a coridorului pan-european nr. 7”, obiectiv de investiții “Amenajarea unui sector al Canalului Sfântul Gheorghe în scopul îmbunătățirii conectivității în Euroregiunea Ruse-Giurgiu”, finanțat prin Programul INTERREG V-A România-Bulgaria 2014-2020.

Tot în ședința ordinară de mâine va fi supusă spre aprobare Lista finală de repartizare a locuințelor sociale pe anul 2017, rezultată în urma soluționării contestațiilor.

Acordarea de sprijine financiare, transmiterea în folosință gratuită a unor terenuri și spații, suplimentări de buget, situații financiare ale societăților Giurgiu Servicii Locale, Giurgiu Servicii Publice, Administrația Zonei Libere, Pază Publică Giurgiu sunt alte proiecte supuse aprobării Consiliului Local în ședința de mâine.

Ultima modificare: 29.05.2017 – 00:00 de către Primăria Giurgiu

Anteriorul PROGRAMUL MANIFESTĂRILOR DEDICATE “ZILEI INTERNAŢIONALE A COPILULUI – 1 IUNIE 2017”

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.